2011年2月28日星期一

請教一下

各位用blogspot的好友,想問一個問題:如何在sidebar顯示最新留言?我找不到那個function......

另外,在此一次過回覆「搬遷留言」:感謝各位的祝福,希望可與大家繼續再聚。

2 則留言:

  1. Blogspot自家不設.....不過有很多第三者設計的plug-in,花樣繁多。
    你用blogspot comments widget來搜索一下,多到揀之不盡。

    回覆刪除
  2. 應該有咖。
    我以前用過,要去自己個dashboard, 點擊design,系sidebar個位置搵add a gadget,然後點more gadget,就有呢個窗:
    http://www.blogger.com/choose-gadget?blogID=3586768986473799536&sectionId=sidebar-right-1&cat=moreGadgets

    recent comments就應該無錯。

    我上次就咁做,不過刪左啦。

    回覆刪除